GKI Felújító Képzés

Induló képzések heti rendszerességgel, külsős jelentkezőknek is!

A FatherBull Ltd. 2018-ban nyitotta meg oktatási részlegét, azzal a céllal, hogy saját sofőrjeinek biztosíthassa a gyors és zökkenőmentes továbbképzést. Már heti rendszerességgel indítunk új GKI képzéseket és külsős sofőröknek is biztosítjuk ezt a lehetőséget.

Minden hivatásos busz-, autóbusz- és tehergépkocsi-vezetőnek, aki 3,5 tonna feletti gépjárművet vezet, rendelkeznie kell GKI képesítéssel. GKI képesítés nélkül az említett szakmák nem űzhetőek.

A GKI képesítés igazolja az Európai Unió által előírt magas vezetési követelményeknek való megfelelést. 2008 óta autóbuszvezetőknek és 2009 óta tehergépkocsi-vezetőknek is kötelezően elvégzendő a képzés.

Az Angliában szerzett GKI képesítés az egész Unión belül elfogadott. Nagy előnye, hogy a gépkocsivezetők oktatásának minőségére fekteti a hangsúlyt, ahelyett, hogy a megszerzett lexikális tudást vizsgáztatná.

Kérdések-válaszok a képzésről

Mi lesz, ha Anglia kilép az Európai Unióból?

A GKI egy európai egyezményen alapuló képzés és igazolvány, ami független az uniós tagságtól (pl.: Szerbia sem része az EU-nak, mégis szükségük van igazolványra), így akármi is történik a Brexit tekintetében, nem valószínű, hogy ez a legkisebb mértékben is befolyásolná a GKI-t.

Milyen hosszú a képzés, mennyi idő alatt lehet teljesíteni?

A GKI Felújító Képzés 35 oktatási órát foglal magában.
Ez a 35 oktatási óra 5 oktatási napot takar (napi 7 óra oktatással), amely 5 éven belül bármikor teljesíthető.
Így akár évi 1 oktatási nappal is elvégezhető a felújító képzés.

Cégünk minden oktatási nap után hivatalos oklevelet állít ki a tanfolyam abszolválásáról és feltölti az oktatási nap igazolását az online adatbázisba.

Mennyibe kerül a képzés?

A képzés ára 250 font (azaz kb. 93.000 forint)
Részletfizetés lehetséges, oktatási naponként napi 50 angol font (azaz kb. 18.000 forint), ami akár naponként is fizethető, azonban a GKI kártya kiadása csak a teljes összeg befizetését követően adható ki.

Mik a követelmények?

Részt vehet a képzésben:

  • Ha nem rendelkezik kategória eltiltással,
  • Ha rendelkezik érvényes vagy lejárt GKI igazolvánnyal vagy 2002 előtt szerzett tehergépkocsi jogosítványt

Milyen dokumentumokat vigyek magammal?

A jelentkezéshez az alábbi dokumentumokra van szükség (ezeket online jelentkezés során nem kötelező elküldeni, de személyesen be kell majd mutatni mindenképpen):

  • GKI igazolvány
  • Jogosítvány mindkét oldalának másolata
  • 3db igazolványkép

Mennyire nehéz a vizsga?

A képzés vizsgamentes.

Hogyan kapom meg a kártyát?

Az 5-ik oktatási nap elvégeztével nincsen más teendő, mint átvenni a postai úton érkező kártyát.

Mikor kezdhetek?

Minden héten indítunk új képzési csoportot, jelentkezzen online, vagy hívjon minket a Whatsapp-on és Viber-en ingyenesen hívható telefonszámunkon.

Biztosítsa helyét már most, és gyorsítsa meg az ügyintézést online jelentkezéssel!

    A jelentkezés leadásához GKI igazolvány, a jogosítvány mindkét oldalának másolata, és 3 db igazolványkép szükséges. Ezt most nem kötelező elküldeni, de ha már kéznél van, küldje el (személyesen mindenképpen el fogjuk kérni).