Az Ügyvezető Bemutatkozása – A FatherBull Célkitűzése

Szenyán Dávid vagyok, A FatherBull Ltd. tulajdonosa és ügyvezetője. 2014 óta működünk angliai központú fuvarozási- és szállítmányozási cégként azzal a céllal, hogy hosszú távon sikeresen együttműködjünk és fejlődjünk Alkalmazottjainkkal és Partnereinkkel. Jelenleg 70 Munkatársat foglalkozatunk főállású angliai bejelentéssel.

A FatherBull folyamatosan növekvő tendenciát mutat, célunk az, hogy tovább fejlődjünk és bővüljön a stábunk, amihez természetesen elengedhetetlen Ügyfeleink és Munkatársaink elégedettsége.

Alkalmazottjainkra kulcsemberekként tekintünk, ezért nagy hangsúlyt fektetünk a hosszú távú, kimagasló kereseti lehetőségek illetve a jó munkahelyi légkör biztosítására számukra.

A FatherBull nem csupán egy cég, hanem egy kooperatív közösség, amely új lehetőségeket tár fel Ügyfelei és Alkalmazottjai előtt.

A Father Bull névválasztásának története – Dávid személyes sztorija

2014-ben változattuk le nevünket FatherBull Ltd. –re. A névváltoztatás rövid története Jamaikára nyúlik vissza, ahol kellemes családi nyaralásunk alatt szó szerint lélegzetelállító élményben volt részünk.

Családommal egyik este egy bájos tengerparti étteremre bukkantunk, amit legfőképpen helyiek látogattak. Miután alaposan áttanulmányoztuk az étlapot és leadtuk rendelésünket, izgatottan vártuk az ízvarázst. Megérte várakozni: fenséges íze volt minden ételnek. Édesapám olyannyira belemélyült az ételpusztításba, hogy egy szálka megakadt a torkán: fuldokolni kezdett és rövid időn belül különböző színekben kezdett pompázni az arca. A jó magyar szokásnak híven elkezdtük helyi kifliszerű gabonával etetni Apámat, mondván, hogy szálkára bizony kenyér kell. Miután Apám állapota egyre csak romlott, kezdtem pánikba esni és rohantam a konyhára segítségért.

Kiszúrtam a konyhafőnöknőt és kézzel-lábbal igyekeztem neki felvázolni a helyzetet, mire ő szemrebbenés nélkül, puszta nyugodtsággal fogott egy limeot, ketté vágta és elindult az asztalunk irányába. Ötletem sem volt, hogy most mi következhet… Vajon értette, hogy mit magyaráztam neki? Mit akar ezzel a limeval?

Hirtelen a hölgy fogta Apámat, hátra hajtotta fejét és belefacsarta a limeot a torkába. Nem hittem a szememnek, amikor csodák csodájára a szálka szó szerint kilőtt Apám torkából. Édesapám és persze mi is rettentően megkönnyebbültünk: ezerszer megköszöntünk a konyhafőnöknőnek az életmentő akciót. Elképesztő volt megismerkedni ezzel a helyi szálka-hatástalanító technikával, ami Jamaikán bevált szokás, nálunk pedig teljesen ismeretlen.

Én ott megfogadtam magamnak, hogy ennek emlékéül elnevezem vállalkozásomat erről az étteremről, amelyet úgy hívtak, hogy: Father Bull Jerk Restaurant.

A Father Bull nem csupán egy cég, hanem jelképesen egy olyan közösséget mutat, amelyen belül új lehetőségek és új emberek születnek.