Richárd az Országos Bajnokság 2.helyén

Bódis Richárd – A Magyar Motorsportért

Ennek fényében 2016-ban A FatherBull óriási projektbe fogott, ami gyökeresen meg fogja határozni a magyar motorsport jövőjét.

A FatherBull Ltd lett Bódis Richárd Motorsport versenyző hivatalos támogatója és lehetővé tette azt, hogy Richárd 2017-ben az általa kitűzött 600-as kategóriában, új motorral és új szerelő stábbal Országos Bajnoki 2. helyre tegyen szert.

A FatherBull Ltd víziója az, hogy a Magyar Motorsport pár éven belül újra nemzetközi sajtókban szerepeljen kimagasló sikereivel és remek versenyzőivel. Szeretnénk elérni, hogy keményen dolgozó Munkatársaink is átérezzék ezt a szenvedélyt és büszkén emlegessék sportolóink hírét és a FatherBull szerepét szerte Európában. Hogy együtt szorítsunk Richárdnak és pezsgőt tudjunk bontani újabb győzelmeire.

A Gödöllői Gyepmesteri Telep
és Coco támogatása

2017.október.8-án Dávid és húga szívszorító posztra lettek figyelmesek: egy rettentően kritikus állapotban lévő, több helyen sebesült kutya képe járta a közösségi médiákat.

Sok borzalmas képet látni az interneten, de ennek a kutyának üzenet volt a szemében: látszott a borzasztó sok fájdalom, az árvaság, a bizalmatlanság, de az élni akarás is benne. Dávid és húga egy elhagyatott kertben, szemét között, remegve talált rá Coco-ra. Magukhoz vették Coco-t, elvitték állatorvoshoz, ahol számos kullancsot szedtek ki belőle és annál is több sebét látták el a kutyának.

Coco úton az állatorvoshoz és ellátás alatt